به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ملی آبزیان آب‌های شور، باتوجه به جایگاه ویژه فرآوری محصولات شیلاتی در صنایع شیلاتی و آبزی‌پروری، به درخواست جهاد کشاورزی استان یزد و به میزبانی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی یزد دوره آموزشی"روش‌های نوین عمل آوری آبزیان" توسط آقایان دکتر سید پژمان حسینی شکرابی و دکتر محمد اخوان بهابادی از اعضاء مرکز بصورت حضوری ومجازی برگزار گردید. باتوجه به استان درخواست کننده این دوره، مطالب با تأکید بر فرآوری ماهی تیلاپیا تدریس شد.

در ابتدای این دوره، شکرابی با بیان مختصر توضیحاتی در خصوص بیوشیمی فرآورده‌های آبزیان به بیان نقش کلیدی واحد‌های عمل آوری و فرآوری جهت تولید محصولات با کیفیت و سالم پرداخت. در ادامه روش‌های نوین عمل آوری ماهی تیلاپیا و ماهیان سردآبی همراه با فیلم برای شرکت کنندگان توضیح داده شد.

همچنین، اخوان بهابادی اصول زنجیره ارزش و تولید محصولات با ارزش افزوده از زائدات ماهی تیلاپیا را تبیین نمود.

این دوره با استقبال زیاد شرکت کنندگان همراه بوده (سقف حضور مجازی 100 نفر) و ظرفیت این کلاس در ساعات اولیه تکمیل گردید که نشان دهنده علاقه مندی بالای جامعه به مباحث فراوری ماهی تیلاپیا و برخورداری از ارزش افزوده محصولات جانبی آبزی پروری  می‌باشد.